Komunitní život ve Dneboze byl podpořen Nadačním fondem Tesco

Jak všichni víte, SDH Dneboh organizuje tenisový kroužek pro děti všech věkových kategorií. Fond jsme žádali o podporu malých tenistů. Nakonec byl projekt koncipován jako podpora organizace jako takové a po valné hromadě se z fondu přispělo na multifunkční kávovar. Ten je využíván při všech akcích pro děti, stejně jako během valných hromad a dalších bohulibých akcí z pera SDH. Níže najdete hlavní z nich. Vyzdvihnout bychom měli, že akce pořádáme i během letních prázdnin.

Přes prázdniny je většinou pauza s kroužky a ustávají i další aktivity. Ve Dneboze se ale stále něco děje. Tenisový kroužek dětí probíhal celé prázdniny, také díky nadačnímu fondu Tesco, který podpořil fungování kroužku částkou 10 tis. Kč. Krom toho se zde 24.7. konal Iron Dráb, tedy druhý ročník pravděpodobně nejtěžšího místního závodu, který sestává z běhu a jízdy na horském kole. Děti si užily také improvizované letní kino s popcornem a malinovkou. Poslední srpnovou neděli pak hřiště ve Dneboze ožilo hasičskou soutěží Jizerské ligy. Pohár Drábských světniček vyhrálo mužstvo Dubence. Mezi ženami padla jediná 17-ctka dne a zlato putovalo do Košťálova.

Pomalu jsme se přehoupli do září, kdy se ve Dneboze konal Hradišťáček, tedy soutěž mladých hasičů pořádaná Sborem dobrovolných hasičů Mnichovo Hradiště. Mladé nadějné hasiče dne 22.9. vystřídali profesionálové. Dneboh totiž tradičně hostí Velkou cenu profesionálních hasičů ČR v požárním útoku družstev HZS krajů a podniků.

Děkujeme všem, kteří podporují naši činnost a těšíme se na další společné akce.

Příspěvek byl publikován v rubrice Příspěvky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.